Bruto Krajinska arhitektura in oblikovanje prostora Landscape architecture and design
matej kučina, bruto, krajinski arhitekti, krajinska arhitektura, oblikovanje prostora, prostor, krajina, vrt, načrtovanje, nacrtovanje, planiranje, urbanizem, park, dizajn, rastline, matej kucina, landscape arhitecture, landscape design, landscape planning, garden, garden design, urban design, design, plants
Verjamemo
Ukvarjamo se s kompleksnim načrtovanjem, kjer imata oblikovanje prostora in zasnova prostorskih programov enako težo. Menimo, da je za določen prostor poleg dobrega oblikovanja potrebna tudi zasnova ustreznih prostorskih programov in namembnosti, če hočemo, da bo prostor kompleksen, programsko pester, uporaben in živ.
Zato se nam zdi bolj pomembno, kako prostor deluje, kot pa kako izgleda. Verjamemo v kontekst prostora, ki se lahko manifestira kot vpliv ali vodilo pri zasnovi projektov.

Za uspešno izvedbo projekta je potrebna dobra projektna naloga, ki izpostavlja problem in cilj.
Vsaka naloga je lahko izziv, pa naj gre za vrt, park, avtocesto ali naravno krajino.

Načrtujemo celostno, od same zasnove ureditve do najmanjšega detajla, zato se vsake naloge lotimo interdisciplinarno, s povezovanjem različnih strokovnjakov, ki so potrebni za kvalitetno in strokovno izvedbo posameznega projekta.
 
BRUTO Landscape Architecture & Design


Twitter